lördag 28 februari 2009

Melodiskt bloggmaraton

Ikväll ska jag försöka göra en Pseudonaja och festivalblogga. Jag har laddat upp med påsar och i värsta fall finns ju papperskorgen också.

För att värma upp inför eländet och skaka lite mod i själen inför utmaningen kommer här ett sant mästerverk att njuta av. Just det, "Logical Song" med Supertramp.

3 kommentarer:

Pseudonaja sa...

Oooh! Suveränt. Roger Hodgson har en sån utstrålning! Om det inte är det sista så är det iaf en av de sista gigen han gjorde med Supertramp. (München 1982)

Roligt och vasst bloggat om festivalen. Själv har jag fortfarande inte hämtat mig sedan förra veckan och läste och surfade ikväll istället.

magister nyman sa...

Imponerande bevakning av melodifestivalen. Nästa gång skall jag skippa tv:n och läsa Superkexet i stället.
Mina röster föll denna gång på Next 3 och Thorleifs. Måhända något förvånande eftersom jag brukar säga att jag tycker om all musik utom hiphop och dansband. Men jag är sällan konsekvent. Däremot undviker jag i möjligaste mån att rösta på engelskspråkiga låtar. Och Susanne Alfvengren fick mig nästan att somna.
Keep up the good work! (nu blev det engelska ändå, jag är hopplös)

Superkex sa...

Tack grabbar! Jag kan inte rå för det, Mello gör mitt tangentbord extra vasst. ;) Det var lite stressigt (minst sagt!) att hänga med i svängarna så jag är grymt impad av Pseudonajas bloggmaraton förra veckan.

Pseudonaja: Jag anade att du skulle gilla mitt låtval. ;) Förstår om du är trött än efter förra veckans eminenta insats. :)

Magistern: Jag gillade piloterna och Thor-Leifs. Du vet, vi kvinnor och uniformer... ;) Jag försöker också hålla mig till svenskan men alltemellanåt syndar jag.