tisdag 10 februari 2009

Jag har blivit svärmor

Sjuåringen kilar numera stadigt med granntjejen i parallellklassen. Jag misstänker att han har utnyttjat Superhunden för att snärja drömtjejen. Hon är nämligen galen i Superhunden. Tänka sig att en sjuåring knäckt det där med hundtricket medan det finns trettiosjuåringar som ännu inte fattat hur svaga vi tjejer är för gulliga hundar.

Det finns få saker som är så gulliga som att se ens äldste telning dela saccosäck med sin själs älskade. Han lägger armen om henne på ett självklart sätt och pillar henne i håret medan de tittar på Svampbob Fyrkant.

Härom morgonen vaknade sjuåringen och sken som en sol. Han hade nämligen drömt att han gifte sig med sin älskade M. Mamsen själv log glatt tillbaks men ruvade invärtes -äktenskap är inte mammas paradgren.

Det är härligt att se dem ihop iallafall och idag förärade sonen henne ett egenhändigt tillverkat halsband som han gjort på fritids i skolan. Och som den gentleman han är bjöd han henne också på middag. Blodpudding med lingonsylt. Det är kärlek det, att dela med sig av sin favoriträtt! De mer kräsmagade svärföräldrarna spisade chiliräkor och spaghetti.

Vem vet, kanske är de fortfarande ihop när de fyller 64?

Inga kommentarer: